Mer om S.A.R.

Stockholm Airsoft Regiment är en demokratisk organisation med syfte att driva airsoftlag, spelplaner och anordna airsoftspel. Föreningen startades 2015 och är ansluten till SVEROK. Vi samlas kring vårt gemensamma intresse för sporten airsoft och viljan att vara med och bygga en förening som vi själva vill vara med i.

Vi står för en sund airsoftkultur och kamratskap både på och utanför spelplanen. Vi är politiskt obundna och tar avstånd från all form av diskriminering.

Mycket av föreningens verksamhet kretsar kring vår aktiva Facebookgrupp där medlemmarna kan mötas online. Föreningen har även en del dyrare utrustning som tält, generatorer och annat som kan användas  av medlemmarna utan kostnad vid t.ex. storspel.

Du som medlem är den som skapar vår förening. Du är med och bestämmer hur och vad vi ska göra för att vår förening ska bli ännu bättre. Oavsett om du vill vara med och arrangera ett storspel, sitta i styrelsen, hjälpa till att snickra på någon av våra spelplatser, eller bara vara med och rösta på årsmötet, så är du med och skapar vår gemensamma förening.

Ditt engagemang kommer alltid uppskattas. Kontakta någon i styrelsen och berätta hur du vill engagera dig, så hjälps vi åt att fixa det. 👍

En SVEROK-ansluten airsoftförening i Stockholm